Kita x-change link ye..Mekasih ^_^

Followers

Monday, February 21, 2011

Owhh Jika tetap seperti Itu Selepas kamu Sah Menjadi Miliknya!

Pagi tadi kan..masa An tgh breakfast dgn my kelik kan..An duk kt tgh2 sudut nih kt restoran tuh..sedang duk makan2 sambil borak2 gelak2 dgn my kelik,,Mata An terarah kt satu sudut ujung restoran tuh.E'eh u romantiknyeeeeee couple tuh!!!syioknye mamat tuh duk sediakan elok2 sudu garfu n tisu kt depan dat gurl!Kakak n abg laa kut sesuei untk couple tuh..sbb An rasa depa berdua mungkin lebih berusia sikit dr An!hahaha nak jugaksssssss..

Owhh mereka tidak seperti couple muda2 zaman ini okeh..yg ini nmpk lebih gentleman!haha..tk taula depa nih suami isteri or tunang tunangan or baru nk masuk minang kan..kita pk yg positif ajos..Kalau dah kawen alhamdulillah..kan lebih tambah bahagia aman harmoni rumah tangga tuh kan...diorg An tengok yg si kakak mcm memalu gitu..yg si abang duk tersenyum simpul..wohaaaaaa..teruskanlah sikap keromantikkan anda itu walau telah bergelar suami isteri tak salah kan??Lebih banyak positifnye kan kan kan... ^_^


7 comments:

aLeen aVriL said...

owh....rasanyer somi aleen penah jgk wat mcm nih....

ttu dulu lah...masa masih btunang..

skg dah tawen da ade anak...dia xbuat dah...

entah sebab apa...

huhhu...

Cahaya Aina said...

Huhuhu kebanyakkannye gitu kan..lepas kawenn terus non ado lg sikap spt itu..ntah kenapa..

aLeen aVriL said...

sbb dia dah dapat kot..pastuh dorg jdik malas ah...

ape kata kita pon bt mcm tuh jgk..


lps ada anak teros mls masak, mls nk kemas umah..mls lyn dia..semenye malas lah...


sokong x??hehehe

ManjaIxora said...

i tau knp.. sbb masa tuh kita blm jadi milik mereka.. of course lah bg the best first impression gitew.. la ni bila dah sah2 jd milik diorang, xder maknanyer nak beromantika de amor giteww.. huhuhu.. tp nak buat camner kan dah itu pilihan kita, terima jerlah dgn redha.. hohoho

Cahaya Aina said...

Aleen & manjaixora : haha rasa mcm nk nak sokong jerk!!hehe tapi bak kata manjaixora kan dah itu pilihan kita redha ajelah ye..tak ape slowly kita ingtkn hubby kita moga dia react balik mcm doulu2..^_^ n kita oso kena reactspt itu jgk ...laki kita kan dah terang2 sah!hehe

Mohd Hafiz said...

assalamualaikum....
kitorg suami isteri masih macam kisah diatas... kekadang my wife yang serve I, kekadang I serve my wife, rasa-rasanya husband korang kurang serve korang kan.. takper... cuba satu hari gi makan-makan, korang serve husband korang... pastu on da way balik cuba cerite manja-manja ngan ur hubby dulu korang yang slalu kena serve... kenapa lepas kawen kurang serve.. buat manja-manja.... :p

Cahaya Aina said...

Waalaikumsalam..hahaha ok2 nih en.hafiz dh bg tips..blh cuba..hehe tochei :p

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...