Kita x-change link ye..Mekasih ^_^

Followers

Thursday, March 3, 2011

GiveAway 3 Sponsor

Pagi ni dapat tag dr manjaixora untuk menyertai GiveAway 3 Sponsor dari Bro eqbalzack at kurasakan something,thanks ye dear manjaixora ^_^..Owhh dah tajuknye pun Give Away 3 Sponsors kan?jadi makna disebalik give away ini adalah disponsor oleh 3 orang yang sangat2 bermurah hati untuk menaja @ memberikan hadiah2 yang menarik..Hehe klu lah An dapat salah satu dari hadiah tersebut pun dah kira alhamdulillah kan..rezeki..jom2 kita tengok hadiah yang disediakan :p

SYARAT2 untuk menyertai GA 3 SPONSORS INI anda haruslah:

1. Menjadi followers
a)eqbalzack.com (1st sponsor) = An dah lama jd follower Bro eq..he tk hingat follower yg keberapa..maap ye bro Eq tk dpt nk check :p
b)enjoylukis.blogspot.com (2nd sponsor) = ok An jd follower nye yg ke- 42
Cantik jgk kan lukisan ini..klu dapat blh gantungkan kt dinding rumah..hehehe

c)mummy-who-bakes.blogspot.com (3rd sponsor) = follower yg ke - 88
Emmmmmmmm nyummy!!!!!tgk pun dh tau kan rasa mesti superb!! ^_^

2. Harus membuat 1 entry ringkas dan kreatif (TIADA unsur kartun) bertajuk 'GIVEAWAY 3 SPONSOR' = Done

3. Entry mengandungi banner di atas dan linkkan ke blog eqbalzack.com = Done

4. Pemilihan pemenang bukan berdasarkan random.org

5. Tag 1 (SATU) rakan blogger lain (pastikan mereka tahu)
= An tag impianhidupku

6. Tinggalkan link anda pada entry ini = Done

TARIKH MULA: 3 March 2011 (KHAMIS) : 9.00 pagi

TARIKH TUTUP:
11 March 2011 (JUMAAT) : 11.59 malam

HADIAH??? KLIK DI SINI


5 comments:

Awangku Johan said...

salam ziarah dan salam perkenalan dari laman blog abg eq.. saya follow blog awak ek.. mai la singgah dan follow blog saya pulak yer

Cahaya Aina said...

Awangku Johon : terima kasih ;) insyaallah nnt sy g follow blog awk ye :p

fathiah said...

cam best jep... lau rajin nak join jugak lah :)

NuRuLhUdA aBu hAsSaN said...

gud luck !! dr blog abg eq , salam perkenalan n follow suda , :)

Cahaya Aina said...

Fathia : hehe try n joined dik
Nurul : salam perkenalan..thanks dear :p nnt follow kamu jgk :p

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...