Kita x-change link ye..Mekasih ^_^

Followers

Monday, February 22, 2010

Anak Ini Anugerah

Lamanye An tk update blog nih..emm memang lama pun kan..ada masa rasa mcam arghh malaslahh..tak ape biarkan..klu ada masa nnt ada idea update lah..huhu see sy masih lg kemalasan..lelebih lg bila mengandung nih..rasa sangat malas..semua malas..nk keluar malas..nk jalan2 malas..nk buat sumer benda malas..adakah An sengaja untuk malas hehe tidakkk..

My pregnency now dh 14 mggu..emm sangat teruja untuk menanti kelahiran anugerah yang tak ternilai ini..Sungguh!!!emm cuma An ada sedikit masalah kesihatan yg mungkin boleh menganggu kandungan ini..tolang doakan untuk bayi An ye semoga semuanya selamat..bila tgk kanak2 n baby lain..rasa nk peluk2 nk kucup2 tk nk lepaskan..hehe tp bukan anak sendiri kan..tk blh bawak tidur sesama..tak pe..tunggu bayi ibu keluar nnt..blh tidur dengan ibu..hehe...mungkin ini lah hebatnya wanita kan..sifat keibuan itu tetap ada..sangat unik..

Tapi yang menyedihkan An akhir2 nih blh dikatakan acapkali terpampang di dada akhbar kes pembuangan bayi..emm wahai manusia yang bergelar perempuan di luar sana..cukuplah setakat itu dosa yang telah kamu lakukan..jangan ditambah lagi..tolong..jangan ditambah lagi dosa sedia ada dengan kamu membunuh darah daging kamu sendiri..serahkanlah bayi2 comel yang tidak bersalah itu ke tempat yang selamat dan tempat yang mereka mungkin boleh dapatkan perlindungan....kekesalan itu mungkin kamu akan tanggung seumur hidup..biarkan anak2 itu diberikan pelung untuk hidup..

2 comments:

ManjaIxora said...

semoga semuanyer selamat.. byk bersabar, bertawakal serta berdoa kpd Allah s.w.t.. Allah sentiasa mendengar doa hamba2Nya yang lemah.. amin..

Priceabuse said...

psssttt asal bnyak naaa tulisan??mana latest pic???mls nk baca lahhh eeeeeeeeeee......

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...