Kita x-change link ye..Mekasih ^_^

Followers

Wednesday, September 16, 2009

Selamat Hari Raya..Maaf Zahir & Batin

Salam untuk muslimin n muslimat..lg berapa hari sahaja lagi kita akan menyambut kedatangan bulan syawal yg mulia ni kan..Seronoknye..hee walaupun tk lah semeriah daulu2 rasanya tahun nih..tapi aku tetap tk sabar nk merayakannye bersama dengan keluarga dan sanak saudara jugak dgn org tersayang n yang paling bermakna syawal tahun nih ialah..jengjengjeng..hikhik suprise keww..tk kut pasal kt sidebar aku dh terpampang pun kan my wedding day..jatuh bulan syawal jgk..emm harap semuanya berjalan dengan lancar dan kami Bahagia Dunia Akhirat..doakan jgk ye..aminnn..So after these raya aku dh jd sgtlh sibuk n my blog myb tidak dpt di update dlm tempoh percutian..pe pe pun korang jenguk2 jgk lh ye..hehe^_^

Jadi nk amik kesempatan nih untuk ucapkan "Selamat Hari Raya & Maaf Zahir Batin,Berhati Hati ye" :)

Aina'09

4 comments:

BULLET said...

selamat hari raye gak ye. jangan makan ketupat banyak sangat. hehe

Lianna Umar said...

hehe sama lah ye..mknlah rendang puas2 ye ^_^nyum nyum

ManjaIxora said...

selamat hari raya dari kami sekeluarga... kalau ada salah dan silap haraplah dimaafkan ek... so, 0-0 tau... raya nnt jgn makan bebanyak, takut tak muat baju pengantin nanti... hohohoho...

ikhlas : maz, shahir & oyin..

Lianna Umar said...

Samalah ye Kak ManjaIxora Selamat Hari Raya dan mohon maaf klu ada salah silap..hehe..0-0..ahaks insyaallah maintain..hahaha..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...