Kita x-change link ye..Mekasih ^_^

Followers

Monday, September 28, 2009

Menghitung Hari

Hai readers!!Semua mesti dh kembali memulakan tugas memasing kan..hikhik ada kew yg masih bercuti??wahhhhhhhh betol2 beraya sakan nih..tk pe kita kan raya sebulan!nih baru jerk syawal ke-9 haaa ada lg 21 hari..org dh setat wat umah terbuka tuh..makan bbnyk okie pas nih blh diet hahaha..

dup dap dup dap..hee tau kannn napo eden jd dup dap dup dap gini.."mengitung hari" untk melalui fasa kehidupan baru sebagai seorang isteri..n membilang baki hari untuk menghabiskan fasa sebagai seorang gadis bujang..emm insyaallah after these entry klu aku update blog aku lg dat time aku dh jadik isteri orang..wahaha..cam tk caya tp itulah kenyataannye..mcm baru smlm nk kenal dunia nih..bangun jatuh,jatuh bangun sorang2..gelak tawa nangis dgn kawan2..dan org yg sgt memainkan peranan penting dlm kehidupan aku iaitu my mak n abah yang harus mengawasi n menjaga anak gadisnye yg sedikit degil n keras kepala ini TAPI anak mak nih keras mcmmana pun tetap ada lembutnye kan kan kan..lepas nih mak abah dh blh tarik nafas lega..pas nih bg pulak kt menantu mak abah jaga n pening kepala ye..hikhik..mmuuuahh2..

Alhamdulillah segala persiapan hampir sempurna..semoga majlis aku nnt jugak berjalan dgn lancar & sempurna..n jadi seorang isteri yg baik dan terus berusaha jd yang lebih baik..doakan yee ^_^..aminnn..

3 comments:

aLeen aVriL said...

ok jap nk p berdoa jap tuk cik lianna nih...lps nih kene pggil puan lianna...

ngeh3..tahniah...

ManjaIxora said...

menghitung hari, detik demi detik...
tik tok, tik tok...
lepas nih belajar2 hidup sbg seorng isteri ek... jgan nak ikut kapla sendiri... so, selamat menjadi isteri yg solehah... aminn...

Anonymous said...

Liana, Selamat Pengantin Baru, semoga kekal hungga ke hujung nyawa. Pandai2lah bawa diri kalau tak pandai belajar2lah dengan Mazliana Mokthar.Belajar masak kesukaan suami jangan bagi suami makan lauk gerai selalu, kalau ikut Maz, tentu dia akan kata suruh aje mak masak.

salam. kita akan bercit-cat lagi insyallah.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...