Kita x-change link ye..Mekasih ^_^

Followers

Wednesday, December 29, 2010

Salam Perkenalan Dari Cahaya Aina

An telah di Tag oleh adik cumil mimi ini ya..Mahu berkenalan dgn hakak yoew..akak dgn senang hatinya sgt suker berkenalan dgn kamu n kamu2 semua blogger yeow *wink2..
Mcm biasa kan..klu telah di tag harus ada soalan n jawapan..cuma bezanya pendek or berbaris jerk soklan..huhu..mcm bnyk jerk soklan nih..

1. Status
Hakak kawen sudah dik..n ada seorang dotter yg cumil!! hehe

2. Ce cite sikit tentang diri anda
ce~cita akak eh??emm doulu kan doulu lah eh..nk jadik peguam!!hahahah tp tk hakak jadik lain..Weee tkt au nk citer aper..okeh citer balik laa..akak dh kawen n ada seorang dotter yg cumil!!hehe jgn mara eh *wink2

3. Ce cite pulak tentang blog anda
Emm klu akak jwb mcm nih blh??korangs2 sumer tgk blog akak rerasa aper citer kt blog akak..heeee.. like Astro tagline "Macam2 Ada" kan!

4. Pandangan tentang dunia blog
Dunia semakin maju n hanya dgn mengetuk keyboard kita blh berkenalan dgn beratus ribu ragam blogger di alam maya ni

5. Nasihat kepada rakan2 blogger baru
erkk hakak nk nasihat kew?emm ok tk de yg sunior tk de junior kan..as long as we respect each others itu bagus kan

6. Nyatakan keunikan yang ada pd blog anda
Hee akak tak tau lah pulak tang mn yg uniknye..rasa mcm biasa jerk kut..biasa dr korangs yg luar biasa.hehe..anyway korangs rasa ape ye??

7. Sampai bila berblogging dan impian dalam blog
Selagi diizinkan olehnye ada kudrat idea untuk menulis n mencatat dalam blog nih..Impian catatan yg ada pd blog,ditinggalkan untuk dijadikan kenangan supaya diingati oleh mereka2 yg mungkin ingin mengigati akak..ahaks ade ker..adaa..

8. Tagged kepada 4 orang insan yang bertuah *kununnya..* Hahaha bertuah ke??ker ada yg ala Tag la nk kena jawab lg..hikhik tk pa tk de paksaan ye..klu rajin nk jwb jwb lh yew..sesambil kita berkenalan n mengeratkan silaturahim ^_^
~Qistina
~
pyza
~deqdeq
~
zila



2 comments:

deqdeq said...

Tima kasih tag DeQdEq....nanti DeQdEq siapkan yer...

Lianna Umar said...

Orise dear!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...