Kita x-change link ye..Mekasih ^_^

Followers

Thursday, December 16, 2010

Wanita vs Lelaki

Korangss teremosi lah pulak!!haha pedebatan berlangsung wanita vs lelaki..Ape tajuk?? Lelaki yg berkomitmen (punya hubungan yg steady etc :laki org,tunang org n bf org) flirting dgn pompuan lain.. hu panas lg rasanye nii moh mula dialog

boy: ada 1 minah bg no phone kt I,suruh coll then I kol layan borak hari2,sampai satu tahap I dh tk tahan layan I bgtaulh I dh ada anak bini,tp tk nk berhenti jgk kol I,sampai 1 tahap I pas kt org rumah!suh tolong ckp dgn minah tuh

gurl : Huh saja buat penyakit,knp mesti layan

boy : aii kita sajalah layan kan sembang2 org nk bersahabat!

gurl : Ye la tk salah bersahabat,tp ape ke halnye sampai hari2 mcm layan makwe pulak bergayut sakan sehari?Cuba ko citerrrrrr?ape ke halnye??manalah pempuan tuh tk nk lepas..dh org bg harapan kan!(pempuan skrg berani jgk kan) sestengah lah..

boy : ye laa niat memula layan as kawan jerk..tp tk sangka pulak jd mcm tuh kan..dh dia yg mula dulu..kita as lelaki mestilah tercabar kan!tk kn tk nk sahut perkenalan dia

gurl : Ccc "LELAKI" tercabar konon..tuh saje carik penyakit..nk test market lah tuh kan??saja nk bermain dgn api..Allo klu bertepuk sebelah tgn tk berbunyi ok..Dh terperangkap baru nk gelabah..owhh baru tersedar pk anak bini,awek yg sedia ada,n tunang yg setia..itu klu tersedar..yg tk tersedar terus hanyut dek perasaan tuh.."senang je..bayangkan pulak klu lh pasangan kita kan ada org nk goda n telah tergoda aper rasa?? ha senyap pulak..mana blh berdosa tuh!! tau pulak..habis tk berdosakah memainkan perasaan n memberi harapan pada sesseorang!Haaaaa kan..marahnyeeee makkkkkk

boy : Tapi betul janganlah sesekali kita menipu pada psangan kita..^_^ (An setuju sgt2)

**heeeeeee maap ye klu ada lelaki2 yg terasa..tk kisahlah lelaki or perempuan..jangan sesekali kita sesuka hati nk bermain dengan api..sekecil api dr mancis tuh blh terbakar hangus tau rumah!dan JANGAN SESEKALI TIPU PASANGAN KITA,ONCE u tipu selamanya dia tk kan percaya..dan jangan salahkan mereka okey!Cuba tanya pada diri kita sendiri sebelum melakukan sesuatu yg boleh merosakkan hubungan yg sedia ada "tak sayangkah pada hubungan yg telah lama dibina terutamanya hubungan kekeluargaan yg sedia ada"

*Renung2 kan dan selamat beramal!!cewaahhh

2 comments:

ManjaIxora said...

chaiyok! chaiyok.. i setuju ajoss.. hahaha, ni kes debat dlm keta tuh kan.. hahaha.. x sangka masuk blog siott.. hohoho

Lianna Umar said...

hahaha psstttt shhhhhh..TerEmosi ke Blog!haha blh??

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...